Om oss

Kursledare & behandlare

Kenny har en ohämmad nyfikenhet för hur saker fungerar, andlig filosofi, relationer och medvetande som mynnat i att hålla kurser på flera platser i Sverige.

De senaste 10 åren har han genomgått en stor omställning från ett liv i stad och industri, till en naturnära & kärleksfull gemenskap i Stjärnsund som driver kursgården Fridhem.  Nyfikenheten har fördjupat honom i meditation med indonesiska Yawa-mästare, reiki,  taoism, tantra, buddhism & vipassana samt praktiserat yoga och qi-gong. Kenny är kritisk till blind lydnad, uppskattar transparenta möten och uppmuntrar att våga provsmaka livets alla karameller.

Marknadsföring & servare

Erik har 10 års erfarenhet inom marknadsföring och gillar att hitta kärnan i vad vi erbjuder, och hjälpa våran målgrupp att hitta varandra och också förstå när de hittat rätt.

Erik har stor nyfikenhet för filosofi, vetenskap och religion, och fördjupar sig gärna i människors känslor, tankar, idéer och identiteter. Han uppmärksammat ett behov av att "avlära" sig mycket av det vi människor tror på är sant, och sedan bevittna vad som finns kvar. Han visar ett intresse för att mötas med nyfikna och öppensinnade människor.

Medarbetare & volontärer

Vi möter människor som är intresserade att vara med och vi inkluderar och samarbetar väldigt gärna när personkemin känns bra. Hör gärna av dig ifall du skulle vilja vara med på något hörn eller serva på våra kurser! Välkommen